حمله اسرائیل به یکی مرکز آموزشی در آذربایجان شرقی/ چند نفر به شهادت رسیدند؟/ پالایشگاه اصفهان آسیب ندیده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، به دنبال تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به یکی از مراکز آموزشی سپاه عاشورا در صبح شنبه سی و یک خرداد، ۴ نفر از دلاورمردان مدافع وطن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و سه نفر دیگر مجروح شدند.
حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
همچنین بنابر گزارش مهر، اکبر صالحی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سحرگاه و بامداد امروز رژیم صهیونیستی تجاوزهایی در برخی مناطق در شهرستان‌های اصفهان، لنجان، مبارکه و شهرضا داشت که این تجاوزها براساس گزارش‌های واصله تا این لحظه تلفات جانی نداشت، اما آسیب‌هایی به این مناطق وارد کرده است.
وی افزود: در تجاوزِ سحرگاهِ امروز به سایت هسته‌ای اصفهان هم بخش عمده صداها مربوط به فعالیت پدافند هوایی و بخشی هم مربوط به تعرضات دشمن بود.
معاون امنیتی انتظامی استانداری اصفهان درباره دود سفید در منطقه گفت: جای نگرانی نیست و به مردم اطمینان می‌دهیم هیچ گونه نشت موادی در منطقه نداشته‌ایم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مورد تعرض قرار گرفتن پالایشگاه اصفهان تصریح کرد: پالایشگاه اصفهان آسیبی ندیده است.

27215

منبع : آخرین خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *