مورینیو: دیر یا زود بر می‌گردم، شک نکنید


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ورزش سه: سرمربی فنرباغچه دوباره از تمایل شدیدش برای بازگشت به فوتبال پرتغال سخن گفت.
فنرباغچه تحت هدایت ژوزه مورینیو در حال برگزاری اردوی پیش‌فصل در منطقه آلگاروه پرتغال است و روز یکشنبه در دیداری تدارکاتی با نتیجه ۲ بر ۰ مقابل یو دی لریا به پیروزی رسید.
پس از این بازی، مورینیو درباره موضوعات مختلف صحبت کرد و به وضعیت فوتبال پرتغال نیز پرداخت. او گفت: «واضح است که فوتبال پرتغال را دنبال می‌کنم. با کنجکاوی بیشتری به بنفیکا نگاه می‌کنم، چون ۲۵ درصد احتمال دارد در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان با آن‌ها روبه‌رو شویم، اما همه چیز را با علاقه دنبال می‌کنم. مشخص است که پورتو می‌خواهد پس از فصل ناامیدکننده گذشته پیشرفت کند.همچنین هیاهوی زیادی درباره وضعیت گیوکرش وجود دارد که بازیکنی کلیدی در دو قهرمانی اخیر اسپورتینگ بود.»
مورینیو درباره انتخابات ریاست بنفیکا و احتمال بازگشتش به فوتبال پرتغال نیز صحبت کرد. او اظهار داشت: «فنرباغچه پیش از بنفیکا، در سپتامبر وارد دوره انتخابات می‌شود، در حالی که انتخابات بنفیکا در اکتبر است. این‌ها همیشه لحظات پیچیده‌ای هستند. مربیان و بازیکنان، هر چقدر هم که بخواهند، نمی‌توانند کاملاً از این فرایند انتخاباتی بی‌تأثیر بمانند.»
او تأکید کرد که هیچ یک از نامزدهای انتخابات بنفیکا با او برای سرمربیگری این تیم تماس نگرفته‌اند: «هرگز، به هیچ عنوان.»
درباره احتمال بازگشت به بنفیکا، مورینیو گفت: «فکر می‌کنم مردم حتی فراموش کرده‌اند که من زمانی آنجا مربی بودم، چون خیلی وقت پیش و برای مدت کوتاهی بود. فکر نمی‌کنم نسل‌های جوان‌تر این را به یاد داشته باشند. آن دوره برای من بسیار مهم بود، چون اولین تجربه‌ام به‌عنوان سرمربی بود، هرچند کوتاه و به شکلی عجیب تمام شد. بازگشت به بنفیکا حالا؟ آن‌ها مربی خوبی دارند، دوستی از ستوبال که امیدوارم همه چیز برایش خوب پیش برود. همچنین ماریو برانکو آنجا است که ابتدا فقط مدیر ورزشی در فنرباغچه بود و حالا دوست صمیمی من است. برایشان آرزوی موفقیت دارم. اگر در لیگ قهرمانان با آن‌ها روبه‌رو شویم، آن‌ها قدرت متفاوتی دارند، اما ما سعی می‌کنیم کار را برایشان سخت کنیم.»
مورینیو با اطمینان از بازگشت به پرتغال سخن گفت: «این اتفاق خواهد افتاد. من و خانواده‌ام این را می‌خواهیم، نه به‌عنوان یک بازنشستگی طلایی. خانه‌ام در لندن است. می‌خواهم برگردم، چه در قالب یک باشگاه یا تیم ملی، در زمان مناسب و با فرصت مناسب این اتفاق می‌افتد.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *