درست در پشت سر خبرنگار سی‌ان‌ان، حمله موشکی ایران به بیت المقدس رخ داد/ خبرنگار: شوکه شدیم، محل گزارش را ترک می‌کنیم +عکس

به گزارش خبرآنلاین، بدنبال پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان، خبرنگار شبکه خبری سی‌ان‌ان در جریان پوشش خبری زنده از بیت المقدس، متوجه حملات موشکی ایران شد و اعتراف کرد که این برای نخستین بار است که شاهد حملات موشکی ایران به این شهر می شود.
سی ان ان این اتفاق را گزارش کرد و در یک تیتر خبری نوشت: درست در پشت سر خبرنگار سی ان ان، حمله موشکی ایران به اورشلیم (بیت المقدس) رخ داد.

خبرنگار سی ان ان به صراحت گفت: واقعا شوکه شدیم، شاید محل گزارش را برای مدتی ترک کنیم، هم اکنون صدای رهگیری موشک ایران از پشت سر شنیده می شود.
وی افزود: تاکنون موشک های ایران، تل آویو و شمال اسرائیل را هدف قرار می دادند و این نخستین باری است که اورشلیم (بیت المقدس) هدف موشکی ایران قرار می گیرد؛ اینجا شهر مهمی (برای رژیم صهیونیستی) است زیرا دفتر نخست وزیری، کنست (پارلمان صهیونیستی) و بسیاری از دفاتر مهم دولتی در آن قرار دارند.

به گزارش ایرنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از آغاز موج پنجم حملات موشکی ایران خبر دادند و اعلام کردند که پنجمین فوج از موشک‌های ایرانی تمام نقاط اسرائیل را هدف قرار داده است.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اصابت پنجمین موج موشک‌های ایرانی به اهدافی در طبریا، جولان اشغالی و الجلیل پایین، خبر دادند.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند درحالی که چهارمین سری از موشک‌های شلیک شده از ایران مناطقی در شمال اسرائیل را هدف قرار داد پنجمین موج از موشک‌های ایرانی، تمام نقاط اسرائیل را هدف قرار داده است.
بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
315 315

منبع : آخرین خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *