سد مخزنی «کنجانچم» با حضور پزشکیان افتتاح می‌شود

سد مخزنی «کنجانچم» استان ایلام به‌عنوان یکی از اجزای اصلی طرح گرمسیری در جریان سفر رئیس‌جمهوری به این استان افتتاح می‌شود.
به گزارش ایسنا، عملیات ساخت این سد که از سوی موسسه «بعثت» هلدینگ نیرو قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) اجرا شده از نوع سد خاکی با هسته رسی به ارتفاع ۸۶ متر، طول تاج ۲۶۲۶ متر و حجم مخزن ۸۵ میلیون مترمکعب است که اجرای آن با هدف توسعه کشت آبی اراضی دشت مهران، تامین آب شرب و صنعت شهر مهران انجام شده و اشتغال‌زایی در استان ایلام و بهبود وضعیت زیست محیطی و تامین نیازهای زیست‌محیطی منطقه از دیگر اهداف اجرای این پروژه عظیم است.

«طرح عظیم گرمسیری» به‌عنوان بزرگترین پروژه ساماندهی آب‌های منطقه غرب کشور از سوی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) اجرا شده و از مهم‌ترین بخش‌های آن می‌توان به اجرای ۵۵۰ کیلومتر خط انتقال لوله فولادی، حفاری ۳۷ کیلومتر تونل در قالب ۷ رشته و احداث ۲ سد مخزنی در استان‌های کرمانشاه و ایلام اشاره کرد.
این زیرساخت‌ها ضمن کاهش خطر سیلاب و حل مشکلات کم‌آبی، امکان آبیاری بیش از ۵۳ هزار هکتار زمین کشاورزی (۳۵ هزار هکتار در کرمانشاه و ۱۸ هزار هکتار در ایلام) را فراهم می‌آورد و آب مورد نیاز ۸۰۰ شهر، شهرستان و روستا را تامین خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *