مدیرعامل تراکتور: منتظر تصمیم و اطلاع‌رسانی سازمان لیگ برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز هستیم


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: مدیرعامل باشگاه تراکتور از برگزاری جشن قهرمانی تراکتور در دیدار مقابل استقلال خوزستان خبر داد.
سعید مظفری‌زاده امروز، سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ما با باشگاه استقلال خوزستان در خصوص برگزاری بازی هفته پایانی در تبریز، مکاتبه کرده‌ایم و منتظر تصمیم و اطلاع‌رسانی سازمان لیگ در این خصوص هستیم.
وی تأکید کرد: جشن قهرمانی در هفته پایانی لیگ برگزار خواهد شد و هماهنگی‌ها در این راستا در حال انجام است.
مدیرعامل باشگاه تراکتور در رابطه با برگزاری بازی تراکتور مقابل نساجی با ۵۰ درصد ظرفیت، خاطرنشان کرد: براساس رأی کمیته استیناف، متأسفانه فقط ۵۰ درصد بلیت‌های این دیدار به فروش خواهد رسید و از هواداران تراکتور خواهشمندم بدون تهیه بلیت در ورزشگاه حضور نیابند.
وی از نظارت کنفدراسیون فوتبال آسیا بر دیدارهای پایانی تراکتور در لیگ خبر داد و تأکید کرد: باتوجه به کسب عنوان قهرمانی توسط تراکتور و حضور این تیم در لیگ نخبگان، ناظران AFC به صورت آنلاین به دو دیدار باقی مانده تراکتور نظارت خواهند کرد. از هواداران گرامی درخواست می‌شود در دیدار با نساجی و همچنین در هفته پایانی (جشن قهرمانی) نهایت همکاری را با مسئولان برگزاری داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *