مدیر پروژه پایتخت ۷: مردم از همین حالا ناراحت‌اند که این سریال رو به پایان است/ امیدواریم تلویزیون هرچه زودتر تصمیم نهایی را بگیرد و مقدمات تولید فصل هشتم این مجموعه، فراهم شود/ ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» صحت ندارد

به گزارش مجله خبری آلما به نقل از
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: علیرضا نجف‌زاده، مدیر پروژه سریال «پایتخت ۷»، از درخواست‌های پرشمار مردمی خبر می‌دهد که خواستار ادامه ساخت این سریال در فصل‌های آینده هستند.
سریال «پایتخت ۷» به قسمت‌های پایانی خود نزدیک شده و قرار است پس از اتمام آن، دو قسمت ویژه با نمایش پشت‌صحنه نیز روی آنتن برود. این فصل از «پایتخت» برای نخستین‌بار در قالب ۲۲ قسمت تولید شده و از این نظر، عنوان طولانی‌ترین فصل این مجموعه را به خود اختصاص داده است.
علیرضا نجف‌زاده، که از آغاز تولید سریال «پایتخت» در کنار سیروس مقدم حضور داشته، این‌بار در مقام مدیر پروژه در فصل هفتم ایفای نقش می‌کند.
او با اشاره به بازتاب‌ها و استقبال کم‌نظیر مردم از این مجموعه تلویزیونی، که حالا به‌نوعی به یک سرمایه ملی بدل شده است، گفت: مردم از همین حالا ناراحت‌اند که سریال رو به پایان است؛ غمی وجودشان را گرفته و امیدوارند بار دیگر شاهد فصل تازه‌ای از این سریال محبوب باشند.
مدیر پروژه فصل هفتم «پایتخت» تأکید کرد: ما هم امیدواریم تلویزیون هرچه زودتر تصمیم نهایی را بگیرد و مقدمات تولید فصل هشتم «پایتخت» فراهم شود. چرا که هر یک از بازیگران این مجموعه تعهداتی در پروژه‌های دیگر دارند و گرد هم آوردن‌شان کار ساده‌ای نیست.
وی افزود: بازیگران ما در «پایتخت» با عشقی که به مردم دارند، در هر شرایطی پای کار آمده‌اند و همکاری کرده‌اند، اما این به معنای نادیده گرفتن تعهدات حرفه‌ای آنها نیست. به همین دلیل، ضروری است که تصمیم‌گیری برای ادامه مجموعه زودتر انجام شود تا بتوان مقدمات ساخت فصل جدید را مهیا کرد.
علیرضا نجف‌زاده درباره پایان این فصل و امکان ادامه داستان در فصل‌های بعدی نیز گفت: قصه «پایتخت» به گونه‌ای طراحی شده که قابلیت ادامه‌دار بودن را دارد. این سریال نمونه موفقی از یک مجموعه ایرانی خانوادگی است. به‌نظر من «پایتخت» یک سرمایه ملی است و باید شأن و جایگاه آن را حفظ کرد. هم تیم سازنده باید از این سرمایه مراقبت کند و اجازه ندهد کیفیت کار افت پیدا کند، و هم صداوسیما به عنوان سفارش‌دهنده باید از این محصول حراست کند.
او همچنین درباره برخی شایعات مربوط به ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» توضیح داد: در برخی صفحات مجازی، خبری مبنی بر آغاز پیش‌تولید نسخه سینمایی «پایتخت» منتشر شده که صحت ندارد. پیش‌تر و پیش از آغاز تولید فصل هفتم، قرار بود فیلم سینمایی این مجموعه ساخته شود، اما به دلایلی محقق نشد. در حال حاضر نیز چنین پروژه‌ای در دستور کار نیست و این اخبار بیشتر توسط صفحات جعلی و رسانه‌های زرد منتشر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *