در مناطق و کشور های مختلف در جهان بسته به آداب و رسوم، فرهنگ، دین، اقلیم و دیگر فاکتورها ، فرهنگ غذایی خاصی حاکم است که همین مورد یکی از جاذبه های گردشگری مورد علاقه افراد می باشد. در خاورمیانه بخصوص در کشور ایران طیف وسیعی از غذاهای گوشتی به صورت کباب وجود دارد که بسته به نوع گوشت انتخابی و نحوه طعم دار کردن آن نام های مختلفی دارند. کباب کوبیده از جمله غذاهایی است که در ایران فوق العاده طرفدار دارد و از جمله غذاهای قدیمی و محبوب در ایران به شمار می آید.
در قدیم گوشت کباب کوبیده را با پتک چوبی بر روی سنگ یا هاون می کوبیدند و بعد از نرم و خمیری شدن این گوشت، آن را دور سیخ های پهن ویژه ای می پیچیدند و روی منقل کباب می نمودند. امروزه هم کباب کوبیده را با گوشت چرخ شده درست می کنند. برای تهیه ی کباب کوبیده باید بدانید که چه گوشتی را انتخاب نمایید تا یک کباب کوبیده ی خوشمزه و ترد عمل بیاورید.
چه گوشتی برای تهیه ی کباب کوبیده مناسب است؟
باید بدانید که نوع گوشت انتخابی شما برای تهیه ی کباب کوبیده بسیار در طعم و ترد شدن و کیفیت کباب کوبیده موثر است. اگر برای کباب کوبیده می خواهید از گوشت بره استفاده نمایید باید بگوییم که همه قسمت های گوشت بره برای تهیه ی کباب کوبیده مناسب نیست و برای تهیه کباب کوبیده بهتر است گوشت انتخابی ما قدری سفت و محکم باشد، از این رو برای کباب کوبیده باید از گوشت سینه، سردست و قلوه ی گاه گوسفند استفاده نمایید. اگر چربی گوشت گوسفندی شما زیاد است یا می خواهید طعم گوشت کمی ملایم تر شود می توانید درصدی از گوشت گوساله را به گوشت گوسفندی اضافه نمایید، این مخلوط گوشت گوساله و گوشت بره طبع کباب کوبیده شما را معتدل می سازد و این ترکیب طعم خوبی هم به کوبیده می دهد از این رو طرفدار بیشتری دارد. اگر درصد چربی و گوشت را به نسبت درست با هم مخلوط نمایید از این رو دیگر نیازی به زدن جوش شیرین و یا نان خشک برای نریختن سیخ کباب ندارید.

بهترین نوع گوشت برای پخت کباب کوبیده
همانطور که گفتیم نوع گوشت انتخابی ما در طعم و بهتر شدن و کیفیت برتر کوبیده بسیار مهم است. نکته ای که باید برای تهیه ی کباب کوبیده مورد توجه قرار دهید این است که فقط از یک نوع گوشت گوسفند ی و یا گوساله استفاده نکنید و برای اینکه کوبیده لذیذ و تردی داشته باشید بهتر است که از مخلوط گوشت گوسفندی و گوشت گوساله استفاده نمایید.
همه قسمت های گوشت گوسفندی برای تهیه ی و پخت کباب کوبیده مناسب نیست و بعضی از قسمت های گوشت گوسفندی برای تهیه ی کباب کوبیده بهتر است. بهترین انتخاب برای کباب کوبیده، گوشتی سفت و مستحکم تر از بقیه قسمت ها می باشد. مثلا گوشت سینه و قلوه و یا سردست گوسفندی برای آماده کردن کباب کوبیده بسیار مناسب است.
همه قسمت های گوشت گوساله هم برای تهیه ی کباب کوبیده مناسب نیست و بهتر است که برای تهیه ی کوبیده به سراغ قسمت های نرم گوشت گوساله برویم. مثلا گوشت ران گوساله بهترین قسمت برای طبخ کوبیده می باشد.
شما با ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی می توانید طبع متعادلی هم به کباب کوبیده بدهید زیرا گوشت گوسفندی طبع گرمی دارد و گوشت گوساله طبع سردی را دارا می باشد که با مخلوط صحیح این دو نوع گوشت قرمز می توانید طبع متعادلی را داشته باشید.
نسبت مناسب گوشت کباب کوبیده
ترکیب مناسب برای تهیه ی گوشت کوبیده نسبت مخصوصی دارد و باید یک سوم ترکیب را گوشت گوساله و دو سوم ترکیب را گوشت گوسفندی قرار دهیم تا بتوانیم کباب کوبیده لذیذ و تردی را داشته باشیم و هم اینکه با این ترکیب گوشت مورد نظر ما با حرارت خوردن از روی سیخ هم نمی ریزد و همانطور محکم، انسجام اولیه ی خود را خواهد داشت.