«فستینگ»، رشد مو را کاهش می دهد؟

به گزارش مجله خبری آلما به نقل از
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

‎فستینگ متناوب، که یک الگوی تغذیه است، با مزایای بالقوه‌ای مانند کاهش وزن و التهاب کمتر همراه است، اما مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که این رژیم ممکن است رشد مو را کاهش دهد.

‎به گزارش انتخاب و به نقل از مدیکال نیوز تو دی؛ این مطالعه که بر اساس مدل‌های انسانی و حیوانی انجام شده است، نشان می‌دهد که روزه‌داری متناوب می‌تواند موجب کند شدن رشد مو شود. حدود ۱۳٪ از آمریکایی‌ها از روزه‌داری متناوب پیروی می‌کنند، که در آن افراد در مدت زمان مشخصی از روز غذا می‌خورند و در باقی روز به روزه‌داری می‌پردازند.
‎تأثیرات منفی بر رشد مو در مدل‌های موش
‎در مدل موش‌ها، موش‌ها پس از اصلاح، به دو الگوی روزه‌داری متناوب ۱۶:۸ (۸ ساعت غذا، ۱۶ ساعت روزه) و روزه‌داری هر روز درمیان و یک گروه کنترل که دسترسی نامحدود به غذا داشتند، تقسیم شدند. موش‌هایی که روزه‌داری متناوب داشتند، تنها پس از ۹۰ روز رشد موی جزئی داشتند، در حالی که گروه کنترل پس از ۳۰ روز بیشتر موی خود را بازیافتند. محققان بر این باورند که این مشکل به دلیل استرس اکسیداتیو ناشی از تغییر سوخت بدن از گلوکز به چربی در دوره‌های روزه‌داری است که بر سلول‌های بنیادی فولیکول مو تأثیر می‌گذارد.
‎کاهش سرعت رشد مو در انسان‌ها
‎محققان در آزمایش انسانی کوچک با ۴۹ بزرگسال سالم نشان دادند که پیروی از رژیم روزه‌داری متناوب با ۱۸ ساعت روزه‌داری در روز منجر به کاهش ۱۸٪ در سرعت رشد مو نسبت به گروه‌هایی شد که رژیم معمولی داشتند.
‎تأثیرات بیشتر فستینگ متناوب و توصیه‌ها
‎اگرچه این مطالعه نشان‌دهنده تأثیرات منفی روزه‌داری متناوب بر رشد مو است، محققان هشدار می‌دهند که این رژیم برای بسیاری از افراد مزایای قابل توجهی دارد. همچنین آنها قصد دارند بررسی کنند که چگونه روزه‌داری بر سایر بافت‌های بدن و بهبود زخم‌های پوستی تأثیر می‌گذارد.
‎دکتر هانس جی. اشمیت و دکتر جنیفر چنگ نیز بر اهمیت تحقیقات بیشتر تأکید کردند و پیشنهاد کردند که تحقیقات بیشتری در مورد اثرات روزه‌داری متناوب بر ریزش و رشد مجدد مو انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *