به گزارش مجله خبری آلما به نقل از
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اما مورانو، زنی ایتالیایی که در سال ۱۸۹۹ به دنیا آمد و تا سن ۱۱۷ سالگی زندگی کرد، طول عمر خود را به رژیم غذایی ثابت اما غیرمعمول خود نسبت میداد.
به گزارش انتخاب به نقل از میرور؛ او پس از تشخیص کمخونی در دهه ۲۰ زندگی، مصرف سه تخممرغ در روز – دو تخممرغ خام و یک تخممرغ پخته بهصورت املت – را آغاز کرد و تقریباً برای یک قرن این عادت را حفظ کرد. در سالهای آخر عمرش، مقدار مصرف خود را به دو تخممرغ در روز کاهش داد. نکته جالب این بود که رژیم غذایی او تقریباً فاقد میوه و سبزیجات بود که بهطور معمول اساس یک رژیم متعادل محسوب میشوند. او در عوض، تخممرغها را با مقدار کمی گراپا، نوعی نوشیدنی گیاهی ایتالیایی که خود تهیه میکرد، تکمیل میکرد و ادعا داشت که این نوشیدنی انرژی لازم را برای او فراهم میکند و باعث میشد نیازی به دارو نداشته باشد.
پزشک او، دکتر کارلو باوا، مقاومت شگفتانگیز اما را مشاهده کرده بود و معتقد بود که طول عمر او احتمالاً بخشی نیز به عوامل ژنتیکی مربوط میشود، زیرا مادرش تا سن ۹۱ سالگی زندگی کرد و خواهرانش نیز به سنین بالایی رسیدند. علاوه بر رژیم غذایی، اما طول عمر خود را به تصمیمش برای مجرد ماندن پس از یک ازدواج کوتاه و ناخوشایند در اوایل زندگی نسبت میداد. او باور داشت که زندگی بدون شریک، او را از استرسهای عاطفی ناشی از روابط دور نگه داشته و تأثیر مثبتی بر سلامتیاش داشته است.
تخممرغها که سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین D، B12 و پروتئین هستند، به عنوان یکی از مغذیترین غذاها شناخته میشوند و ممکن است با افزایش کلسترول “خوب” به سلامت قلب کمک کنند. با این حال، برای دستیابی به طول عمر، معمولاً یک رژیم غذایی متعادل که شامل تنوعی از مواد غذایی از پنج گروه اصلی باشد توصیه میشود.