اگر زیاد برنج می‌خورید، این مطلب را از دست ندهید!

به گزارش مجله خبری آلما به نقل از
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برنج بدون سبوس از نظر مواد مغذی فقیر است.ویتامین‌هایی که به طور طبیعی در برنج وجود دارند شامل ویتامین E، ویتامین B۶، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، تیامین (ویتامین B۱) و فولات است. این ویتامین‌ها در سبوس یافت می‌شوند، بنابراین وقتی برنج فرآوری می‌شود این سبوس حذف می‌شود و آنچه باقی می‌ماند برنج سفید غنی از نشاسته و فقیر از نظر مواد مغذی است.‌ به همین دلیل برنج قهوه‌ای مغذی‌تر و برای مصرف مناسب است. علاوه بر این، غنی‌سازی برنج وجود دارد که آن را مغذی‌تر می‌کند و می‌تواند از کمبود‌های تغذیه‌ای در جمعیت‌هایی که برنج را اساس رژیم غذایی خود دارند، جلوگیری کند.
برنج منبع عالی کربوهیدرات است. بیشتر کربوهیدرات موجود در برنج سفید از نشاسته و شکر حاصل می‌شود.تا زمانی که برنج سفید بدون افزودن روغن یا کره پخته شود، تقریباً هیچ چربی در برنج سفید وجود ندارد. در حالی که پروتئین موجود در برنج سفید ۴ گرم در یک وعده است. برنج سفید منبع عالی منگنز و ویتامین‌های گروه B مانند آستین، نیاسین و ریبوفلاوین است.
برنج حاوی ویتامین‌های گروه B است که ویتامین‌های محلول در آب هستند.
 
اطلاعات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *