محققان دریافته اند که مصرف نیترات رژیم غذایی، مولکول فعال آب چغندر، قدرت عضلانی را در طول ورزش افزایش می دهد، پیشرفتی که منجر به توسعه مکمل های ورزشی بهتر می شود. اگرچه مطالعات قبلی نشان داده ا
محققان دریافته اند که مصرف نیترات رژیم غذایی، مولکول فعال آب چغندر، قدرت عضلانی را در طول ورزش افزایش می دهد، پیشرفتی که منجر به توسعه مکمل های ورزشی بهتر می شود.
اگرچه مطالعات قبلی نشان داده است که نیترات رژیم غذایی کیفیت ورزش را بهبود می بخشد، اما هنوز مشخص نیست که چگونه بدن این مولکول را به اکسید نیتریک شیمیایی [اکسید نیتریک] مورد استفاده سلول های ما تبدیل می کند.
در مطالعه جدیدی که در اوایل این ماه در مجله Acta Psychologica منتشر شد، دانشمندان توزیع نیترات دریافتی را در بزاق، خون، ماهیچه ها و ادرار ده داوطلب سالم که تمرینات پا را انجام می دادند، زیر نظر گرفتند.
آنها برای درک بهتر مکانیسم درگیر، مکانهای اثر مولکولهای نیترات رژیم غذایی را در بدن مطالعه کردند.
دانشمندان در طول این تمرین افزایش قابل توجهی در سطح نیترات عضله چهار سر ران مشاهده کردند که شامل 60 بار انقباض عضله ران با حداکثر شدت برای بیش از پنج دقیقه بود.
آنها می گویند که افزایش نیترات منجر به افزایش 7 درصدی قدرت عضلانی در مقایسه با زمانی که شرکت کنندگان دارونما مصرف کردند، شد.
اندی جونز، یکی از نویسندگان این مطالعه از اکستر، بریتانیا، گفت: "تحقیق ما اکنون شواهد زیادی برای خواص افزایش عملکرد نیترات رژیم غذایی، که معمولا در آب چغندر یافت می شود، ارائه می دهد."