کوهرنگ زیر برف است ولی... سوالات این روزهای مردم اصفهان کوهرنگ در بالادست رودخانه زاینده رود قرار گرفته و جالب است بدانید هر سال جزو پربارش ترین مناطق ایران است (حتی سالهای خشک) پس چرا زاینده
کوهرنگ در بالادست رودخانه زاینده رود قرار گرفته و جالب است بدانید هر سال جزو پربارش ترین مناطق ایران است (حتی سالهای خشک)
پس چرا زایندهرود خشک است؟!
اگرچه برخیها در یک دهه اخیر به دروغ و کاملا عمدی جا انداختهاند که علت آن صنایع است و اگرچه صنایع هم مقداری از آب زایندهرود را برداشت می کنند، اما اگر صنایع علت اصلی هستند پس چرا سد زایندهرود که دهها کیلومتر قبل از صنایع و در مرز اصفهان و چهارمحال و بختیاری است، هر ساله حالتی بحرانی دارد و معمولا ۸۰ تا ۹۰ درصد آن خالیست؟! اصلا چرا ورودی به سد نسبت به چند دهه پیش بهشدت کاهش یافته؟! حتی در سالهای پربارش؟!
علت را باید در دهها بند و سد خاکی و گابیون در استان چهارمحال دید که به گفته مسوولان خود آنجا برای جلوگیری از رفتن آب به سمت زایندهرود ساخته شده اند!! (مصاحبه بالا) و حدود هزار پمپاژ قوی روی رود!
دردآور اینکه سالهاست هیچ نهاد مسوولی هم نمی رود با این بی قانونی بزرگ برخورد کند! خیالشان هم نیست که زاینده رود تا ابد خشک بماند!
ا️ز طرف دیگر به گزارش ناسا ایران تا سی سال دیگر قابل زندگی کردن نخواهد بود!
سازمان فضانوردی آمریکا، با انتشار گزارشی درباره پیامدهای گرم شدن کره زمین اعلام کرد که تا سی سال دیگر برخی مناطق جهان، از جمله ایران قابل زیست نخواهند بود.
به نظر دانشمندان ناسا، تا سال ٢٠٥٠ مناطق جنوب آسیا، حوزۀ خلیج فارس شامل ایران، عمان و کویت و همچنین کشورهای حاشیه دریای سرخ نظیر مصر، عربستان، سودان، اتیوپی، سومالی و یمن قابل زندگی نخواهند بود.
بر پایه این گزارش، برخی ایالتهای آمریکا نظیر آرکانساس، میزوری و آیووا نیز تا سال ٢٠٧٠ به سرنوشتی مشابه دچار خواهند شد.
با این شرایط قطعا مدیریت آب در آینده از اهمیت چند برابری برخوردار خواهد بود.